VERMUT Art i Cultura

Amics de la cultura, afegiu a la vostre agenda: El proper 27 de Maig us convidem a fer el Vermut al porxo de Can Sauleda amb nosaltres. Us explicarem els nous projectes, música en directe amb el Combo Jove de la escola Microsons. Us esperem!!

Festa 80’s

Art i cultura ens anem de festa!!!Apunteu a la agenda, proper dissabte 10 de juny festa 80. No us ho podeu perdre.

Ofèlia, ets tu?

Després de la mort del seu pare, Hamlet, l'hereu d'una família rica, decideix evadir-se de tot el que ha succeït a casa seva en els últims dos mesos.

Per fer-ho, es refugia amb top tipus de vicis.

En un lloc insòlit es troba amb una vella amiga que li fa veure qui és la seva família i que estan disposats a fer.

Et pots fiar de la teva família?

Per diners i poder, estem disposats a qualsevol cosa?

Ser o no ser, aquesta és la qüestió.

En Guifré Baró ens ofereix “Ofèlia ets tu?” Una adaptació a monòleg i als nous temps, d’una de les obres més famoses de la literatura: “Hamlet”

Reserva d'entrades a https://www.entrapolis.com/entrades/ofelia-ets-tu

8€

Concurs de Guió de Microteatre Joan Cueto

L’Associació Art i Cultura organitza una activitat teatral per representar diferents espectacles de microteatre. Us presentem el I Concurs de Guió Microteatre Joan Cueto, on els participants hauran d’elaborar el seu propi guió de teatre, d’una durada aproximada de 15 minuts i escenificació específica. En aquesta edició la escenificació serà un búnquer.

Monolegs de les dones Shakespearianes

Les dones de Shakespeare:Els personatges de Shakespeare son universals perquè ens parlen del que és essencial dins la naturalesa humana. També els personatges femenins transcendeixen el seu context històric. L’espectacle que us presentem parteix de deu personatges femenins shakespearians interpretats per deu actrius, les veus de les quals es faran ressò de totes nosaltres: dones...